Home
  • Politik
  • Wirtschaft
  • Produktion
  • Verkauf
  • Management
  • Premium/Login
  • Abo
  • Mediadaten
  • Termine
  • Jobs
  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
Artikel schließen
Home
  • Premium/Login
  • Abo
  • Mediadaten
  • Termine
  • Jobs
  • Newsletter
fleischwirtschaft.de English Version

Die Online-Edition von

afz - allgemeine fleischer zeitung
FLEISCHWIRTSCHAFT
  • Politik
  • Wirtschaft
  • Produktion
  • Verkauf
  • Management
  • Top Themen:
  • ASP
  • Coronavirus
  • Fleischfreie Alternativen
  • Werkverträge
  • Fotostrecken
  • Hygiene-Dossier

Alle Nachrichten und Hintergründe

Phil Seng

Alle Nachrichten und Hintergründe
Philip M. Seng
( Picture: USMEF)
USMEF

Phil Seng awarded for solidifying relations

USA, Washington.

by Editor fleischwirtschaft.com – December 19, 2020

 

Bright prospects for U.S.-meat in Japan

USA, Denver Phil Seng, U.S. Meat Export Federation president and chief executive officer, recently returned from Japan where he attended FoodEx, Asia’s largest food industry trade show.

by Editor fleischwirtschaft.com – March 19, 2009

USMEF addresses challenges for U.S. beef in Korea

USA U.S. beef continues to face a challenging environment in South Korea even as U.S. pork posts gains in that market, according to the U.S. Meat Export Federation.

by Editor fleischwirtschaft.com – October 21, 2008

USMEF: Pork exports to grow in 2007

USA The U.S. Meat Export Federation projected that U.S. pork exports should increase by 6.2% in 2007.

by Editor fleischwirtschaft.com – March 05, 2007

Sitemap
  • Politik
  • Wirtschaft
  • Produktion
  • Verkauf
  • Management
  • Abo
  • Newsletter
  • Stellenmarkt
  • Bezugsquellen
  • Termine
  • Fachbegriffe
  • Fachbücher
  • Charts
  • Notierungen
  • Bildergalerien
  • Mediadaten
  • Kontakt
  • Impressum
  • Datenschutz
  • AGB
  • Cookie Einstellungen
dfv Mediengruppe

Copyright: Deutscher Fachverlag GmbH

Anregungen & Kommentare an info@fleischwirtschaft.de

Die Übernahme von vollständigen Artikeln - auch bei Nennung der Quelle - ist nur nach schriftlicher Zustimmung von fleischwirtschaft.de erlaubt.

Für den Inhalt von Angeboten, zu denen eine Verbindung per Link möglich ist, und die nicht vom Deutschen Fachverlag stammen, wird keine Verantwortung und Haftung übernommen.