Home
  • Politik
  • Wirtschaft
  • Produktion
  • Verkauf
  • Management
  • Premium/Login
  • Abo
  • Mediadaten
  • Termine
  • Jobs
  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
Artikel schließen
Home
  • Premium/Login
  • Abo
  • Mediadaten
  • Termine
  • Jobs
  • Newsletter
fleischwirtschaft.de English Version

Die Online-Edition von

afz - allgemeine fleischer zeitung
FLEISCHWIRTSCHAFT
  • Politik
  • Wirtschaft
  • Produktion
  • Verkauf
  • Management
  • Top Themen:
  • ASP
  • Coronavirus
  • Fleischfreie Alternativen
  • Werkverträge
  • Fotostrecken
  • Hygiene-Dossier

Alle Nachrichten und Hintergründe

University of Minnesota

Alle Nachrichten und Hintergründe

Scientists discover natural agent against bacteria

USA, Minneapolis - U

by Editor fleischwirtschaft.com – August 18, 2011

 

Researchers found a natural preservative against bacteria

USA, Minneapolis / St Paul. University of Minnesota researchers have discovered and received a patent for a naturally occurring lantibiotic - a peptide produced by a harmless bacteria - that could be added to food to kill harmful bacteria like Salmonella, E. coli and Listeria.

by Editor fleischwirtschaft.com – August 10, 2011

USDA testing on possible detection of H1N1

USA, Washington Agriculture Secretary Tom Vilsack announced that the USDA National Veterinary Services Laboratories will be conducting confirmatory testing on swine samples collected at the 2009 Minnesota State Fair between August and September.

by Editor fleischwirtschaft.com – October 19, 2009

Sitemap
  • Politik
  • Wirtschaft
  • Produktion
  • Verkauf
  • Management
  • Abo
  • Newsletter
  • Stellenmarkt
  • Bezugsquellen
  • Termine
  • Fachbegriffe
  • Fachbücher
  • Charts
  • Notierungen
  • Bildergalerien
  • Mediadaten
  • Kontakt
  • Impressum
  • Datenschutz
  • AGB
  • Cookie Einstellungen
dfv Mediengruppe

Copyright: Deutscher Fachverlag GmbH

Anregungen & Kommentare an info@fleischwirtschaft.de

Die Übernahme von vollständigen Artikeln - auch bei Nennung der Quelle - ist nur nach schriftlicher Zustimmung von fleischwirtschaft.de erlaubt.

Für den Inhalt von Angeboten, zu denen eine Verbindung per Link möglich ist, und die nicht vom Deutschen Fachverlag stammen, wird keine Verantwortung und Haftung übernommen.